Masal Musical & Dance Center is een plek waar groei en plezier voorop staan! Zoals de naam al aangeeft kun je bij Masal dansen, zingen acteren en zelfs nog meer! En dat alles in een creatieve en ontspannen sfeer.

Wie wil dansen en/of zingen & acteren zal zich zeker thuis voelen bij Masal Musical & Dance Center. Musical is hartstikke populair en ook nog eens heel erg goed voor je ontwikkeling. Dans (houding, conditie, coördinatie), Acteren (inleven, uitleven, presenteren) en Zang (stemgebruik, ademhaling) vormen samen een unieke formule voor het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen. En het is zo leuk, het gaat als het ware vanzelf. Je hoeft niet de allerbeste te zijn, altijd vooraan te staan en het hardst te schreeuwen. Ook bescheiden, stille kinderen vinden een veilige plek bij Masal, enthousiasme is het allerbelangrijkste.

Alleen dansen kan natuurlijk ook. Er is een divers aanbod van verschillende danslessen. Voor wie meer wil en meer in huis heeft, gedreven is en niet bang is om hard te werken, heeft Masal ook selectieklassen. Kom eens langs aan de Kuikensweg om sfeer te proeven en een les mee te doen!