Het Orkest van de BHK

---

Het Orkest van de BHK is een gezellig orkest met meer dan 30 enthousiaste leden. Het Orkest staat onder de muzikale leiding van Louis de Blieck.

 Het repertoire van Het Orkest is veelzijdig: van Beethoven’s Romance tot Tina Turner, Robbie Williams, Michael Jackson tot Let It Go uit de film Frozen staan regelmatig op de muziekstandaards.

 De vereniging is in 1912 opgericht en zijn regelmatig te zien en te horen binnen en buiten de regio. We treden regelmatig op bij diverse evenementen zoals de Castle Christmasfair, Beverwijk uit de Kunst, de Sundayfair of in zorgcentra. Het jaarlijks concert vind plaats op zondagmiddag  5 november 2017 in de Vredevorstkerk te Beverwijk en het beloofd net zoals vorig jaar een spetterend concert te worden.

Het Orkest is altijd op zoek naar enthousiaste muzikanten, dus speel je een instrument of wil je het leren? Kom gerust eens langs op een van onze repetitieavonden op dinsdag van 19.30 tot 22.00 uur in ons eigen verenigingsgebouw aan de Groenelaan 74 in Beverwijk of neem contact op met het secretariaat connyvdputte@ziggo.nl