HOOFDPODIUM

---

WOUTER HAMEL

Na vele omzwervingen door Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Japan en Korea zijn Wouter Hamel en zijn band eindelijk weer terug in de Lage Landen. Na zijn bejubelde platina albums 'Hamel' en 'Nobody's Tune' werkt Wouter momenteel in Brussel aan zijn langverwachte derde album. Het nieuwe album van Hamel belooft zijn meest persoonlijke te worden, de productie ligt in handen van Wouter zelf. De release staat gepland voor september van dit jaar.

THE DUBLICATORS

The Dublicators denken niet in hokjes. Copyrights, plagiaat, auteursrecht? Ze nemen het niet al te nauw. Muziek is een warm bad vol verschillende invloeden en The Dublicators mixen al het goede en slechte uit de muziekgeschiedenis tot een lekkere Reggae, Ska of Rocksteady pulse die erg geschikt is voor de dansvloer.

Ze vertolken met egard evergreens, roepen alle bezongen heiligen aan en ontheiligen misschien wel uit vol enthousiasme jouw grootste muzikale helden. Ze zetten in ieder geval alle grote en kleine kopstukken en boegbeelden weer eens terug in de spotlights. Niet zomaar, maar op een verassende manier.

KASHA NASHA

Kasha Nasha - Russisch voor: onze brij - speelt balkan, zigeuner- en klezmermuziek met sterke pop- en jazzinvloeden. Een hippe stijl die wel Balkan Beat wordt genoemd, maar Balkan Brij is eigenlijk een betere benaming. Want Kasha Nasha voegt allerlei muzikale ingrediënten aan Balkanmuziek toe, zoals jazz, latin, pop en rock. En daarnaast spelen ze eigen composities die een brug slaan tussen traditie en vernieuwing, tussen Oost en West Europa. Zo ontstaat een bijzonder pittige brij die beslist naar meer smaakt.

WOELIGE SNAREN

De kracht van de Woelige Snaren is de combinatie van muziek en entertainment. Zij vrolijken iedereen op met Ierse mystiek, feestelijke klezmer, Zuid-Amerikaanse zwoele swing en nog veel meer! Met accordeon, gitaren, viool, percussie en natuurlijk veel zang raken zijde juiste snaar. Ze bewegen door hun akoestische spel vrij tussen de mensen, daar ligt hun kracht. Zo weten zij in te spelen op elke situatie. Luister, zing mee en geniet van hun muziek, dan kan het zomaar gebeuren dat je onderdeel bent van een doldwaas samba orkest. Kortom: feest mee met de Woelige Snaren!