Eten & Drinken


---

VOORGERECHTEN

Beef teriyaki
Sashimi van ossenhaas op een bedje van zoet-zure komkommer, met teriyakisaus
Oosterse tonijn
Sashimi van tonijn met sesamzaad en nori-vellen, met wasabimayonaise en sojasaus
Gamba's
met citroengras en gember-sushi gemarineerde gamba's op zeewiersalade
Coquilles
Kort gebakken coquilles met een schuim van kerrie
Carpaccio
met een belperknolle kaas en pijnboompitjes
Zalm
a la minute gesmookte zalm

HOOFDGERECHTEN

Nek van Iberico varken
afgelakt met een stroop van aceto balsamico, en een salade van jonge spinazie en rucola
Broodbol gevuld met een bospaddestoelen ragout
Parelhoenfilet
omringd met sweet-bacon en een saus van dragon
Kalfssucade
In eigen vocht zacht gegaarde kalfssucade op Toscaanse salade met een gepofte kerstomaat

VEGETARISCH

Crème Brulee van geitenkaas met rozenmarijn
Mini kaasfondu met blauwschimmel en stokbrood

DESSERTS

Panacotta
met gekonfijte ananas
Hemelse modder
Mouse van pure en witte chocolade met kaneelroom en chocoladeschots
Crème Brulee van een px sherry

DIVERSEN

Oesters
Crêpes

WIJNEN

Montalis (wit - rood - rose)
Katnook (wit - rood)