AIKIDO

---

Aikido Beverwijk is een trainingsgroep welke de Japanse bewegingskunst Aikido beoefent volgens de principes van Morihei Ueshiba.

Alle stijlen, alle Aikido scholen zijn welkom om te trainen in Aikido PRINCIPES. Toepasbaar en leerzaam voor iedereen die interesse heeft in bewegingskunsten. Leer je eigen lichaam, en dat van je partner, beter aanvoelen.

 

Even voorstellen…

Ik ben Michel Engelhart, geboren op 26 juni 1971.

Sinds 1998 ben ik bezig met de studie en beoefening van Aikido. Door het oprichten van Aikido Beverwijk hoop ik deze fascinerende kunst te verspreiden in Beverwijk en omstreken. Naar mijn mening zouden er veel meer mensen in contact kunnen worden gebracht met elkaar d.m.v. Aikidolessen, waarbij plezier en blessurevrij trainen op de voorgrond staat.

Aikido laat zich beoefenen door het volgen van basisprincipes en het ervaren van de technieken. Mijn interesse ligt met name bij het ontwikkelen van subtiele en geweldloze oplossingen van, in dit geval, fysieke conflictsituaties. Een bewegingskunst welke de mogelijkheid biedt om grenzeloos te onderzoeken wat het betekent om gecentreerd en ontspannen om te gaan met veranderende situaties.

Oorspronkelijk ben ik begonnen met Aikika Aikido bij de Culturele Aikido Bond Nederland. Hierbij ben ik in contact gekomen met de leer en beoefening van Aikido volgens de trainingsmethode van Masatake Fujita. Naar mijn mening een goede manier om de basisprincipes van Aikido te beoefenen en over te brengen aan de studenten.

Uiteraard is een ieder welkom om te komen trainen en ervaren wat Aikido kan betekenen voor jezelf en elkaar.

Kom eens meetrainen bij Aikido Beverwijk. Een proefles is gratis. De lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden vanaf 14 jaar. Naast de reguliere lessen zullen er regelmatig Aikido trainingen plaatsvinden in de buitenlucht, locatie Oudendijk, Heemskerk.

Lestijden:
Dinsdag: 18.30 – 20.00 uur
Zondag: 19.30 – 21.00 uur

www.aikidobeverwijk.nl