Gitaarfestival IJmond 2019
Speel mee met het gitaarorkest o.l.v. Nicolai Totev

Wanneer? Zondagmiddag 20 oktober
Voor wie? Gitaristen van alle leeftijden en van alle niveaus.
Dus kinderen, volwassenen, beginners, gevorderden, iedereen is van harte uitgenodigd om mee te spelen.
Repetities? donderdag 12, 19, 26 september en donderdag 3, 10, 17 oktober van 17.00-18.00 uur in de Grote Kerk, Kerkstraat, Beverwijk, generale zaterdag 19 oktober 14.00-15.00 uur
Kosten? Helemaal gratis!!!
Opgeven? Stuur een mail naar info@centrumvoordekunstenbeverwijk.nl

De bladmuziek en geluidsvoorbeeld voor het gitaarorkest vind je hiernaast
De partijen 1 en 3 zijn voor de gevorderde gitaristen, partij 2 voor gitaristen die een jaar les hebben en partij 4 voor het spelen van akkoorden.

De titel van het stuk is “Het Jubileum – De Erfenis”.

Nicolay Totev zegt hierover:

Het gitaarstuk “Ijmond” is gearrangeerd voor vier groepen gitaren. Het bestaat uit vijf stukken van verschillend karakter klassiek, blues, flamenco, rock en tot slot als tribute voor de actie “Gitaren voor El Salvador” Besame Mucho. 
Mijn gedachte achter het stuk is vooral didactisch: n.l. kennismaking met en toegankelijk maken van fascinerende gitaarrepertoire voor beginners van alle leeftijden.
Het Gitaarfestival IJmond is een zeer geschikte plaats om de populariteit van dit mooie muziekinstrument nog verder te vergroten en met het gitaarorkest de samenwerking tussen de verschillende muziekscholen in Beverwijk, Velsen, Heemskerk en Uitgeest te bevorderen. Ik hoop dat jullie het gitaarstuk mooi vinden en dat ik jullie in september en oktober jullie bij de repetities en uitvoering kan verwelkomen!

Met hartelijk groet,

Nicolay Totev
(gitaardocent Centrum voor de Kunsten Beverwijk)